HOME » KOMPANIA » 
Kush Jemi ne
Firma "Europa Aluminium System" eshte krijuar ne vitin 1994.

Veprimtaria e firmes eshte e perqendruar kryesisht ne prodhinin e produkteve me profile duralumini te llojeve nga me te ndryshme, kryesisht dyer-dritare, vetrata, grila te ndryshme, fasada ndertesash etj.

Firma perpunon materiale te cilesise se larte te certifikuara ne perputhje me standartet europiane. Kryesisht si partnere furnizimi firma ka kompanine EUROPA PROFIL ALUMINIUM S.A dhe "Strato finestre" ne Itali bashkepunimi me te cilet vazhdon prej 15 vjetesh.

Prodhimet e firmes kryesisht jane te perqendruar ne prodhimet me parametra cilesore te larte persa i takon resistences ne qendruesheri, transmetimit termik te ulet brenda kufijve te parashikuar, mosdepertueshmerine e ujit dhe te eres ne perputhje me normat dhe standartet europiane. Te gjitha materialet vec profileve te duraluminit si guarnicione, aksesore metalike e plastike, kane si origjine kompanite serioze europiane si "Rotto", "GU", "GESSE" etj.

Po ashtu firma per te garantuar prodhimet e saj mbulon me prodhimin e xhamit te gjitha dritare, dyert etj duke perdorur xhama cilesore e mbi te gjitha duke siguruar te njejtat parametra me produktet e duraluminit si nga ana termike dhe akustike. Po ashtu mbulohet edhe trajtimi i xhamave dopio me gaze inerte.

Gjate veprimtarise se saj relativishht te gjate firma ka bashkepunuar me mjaft studio arkitekture te njohura dhe me arkitekte me emer si  z. Agim Baboci, z. Artan Raço, z. Arben Kondo, z. Aleksander Braha, zj. Rovena Agolli,  z. Maringlen Skendi,  si dhe shume kompani ndertimi.

Nder realizimiet e Europa Alumin mund te permenden apartamente private, vila e godina banimi, po ashtu dhe projekte te medha te cilat perfshijne edhe pallate shumekatesh.